ВЕБ ДЕВЕЛОПМЕНТ И ДИЗАЈН

Изработката на еден веб сајт или апликација опфаќа многу различни вештини и дисциплини од изработка до одржување. Како резултат на тоа, тимот на Digit може да го покрие целокупниот процесот, при што секој член на тимот има свои предности, специјалности и улога во процесот на развој и дебагирање.

Web y Metrícas

Дизајн концепт

Да, ние лично избравме некои од најдобрите професионалци во индустријата за да креираат неверојатни веб дизајни за вас. Нашиот тим на дизајнери е фокусирана и целосно ориентирана група која гарантира дека ќе ви биде обезбедено најдоброто решение за вашите потреби на време.


 • Потребна анализа
 • Истражуање на конкуренција
 • Развој на Wireframe
 • Концептен дизајн
 • Маркетинг влез на дизајнот
 • Модификации на клиентот и одјавување

Gestíon de Redes Socials

Процес на развој

Ние можеме да ви помогнеме со прилагодлив и mobile friendly развој со HTML5, CSS3, JavaScript, Bootstrap, Wordpress, Joomla, Magento, Drupal.
Нашето искуство како професионалци во ова индустрија со голема радост и енергија би работело на вашиот нов проект.


 • Одредување на софтвер за работа
 • Прибирање ресурси
 • Развивање
 • Дебагирање
 • Тестирање и предавање на QA тимот

Plan de Medios

Обезбедување на квалитет

Ентузијастички врвни веб услуги со директни клучни односи. Нашиот QA компетентно одржува цели ориентирани катализатори за промена преку парадигми за израмнување на ресурсите. Асиметрично ги интегрираме изворите на ресурси преку канали за максимизирање на ресурсите.


 • Тестирање на прелистувач
 • RR.PP
 • Мобилно тестирање
 • W3C проверка за валидација
 • Повеќе од 15 сценарија за доверливо тестирање

HotSpot

Едноставно и сигурно понудете бесплатен интернет.
Ние сме вашиот обезбедувач за стабилни WLAN решенија на локации од сите големини.

Дознај повеќе

Сервиси

Ние работиме исклучително блиску со нашите клиенти за да ги разбереме нивните уникатни деловни потреби и барања за проекти. Ова ни овозможува да развиваме високо квалитетни решенија на време и со предвиден буџет.

Софтверски солуции

За сите мали, средни и големи претпријатија.

Веб Девелопмент и Дизајн

Ние сме "едно решение" за сите ваши веб базирани потреби

Мрежи и HotSpot

Висок квалитет на проточност, стабилност и безбедност на податоците.

Бизнис стратегија

Нашиот маркетинг микс и алокација на ресурси повеќе од двојно ги зголемува стапките на раст на приходите.

Дијагностика и поправка

Дијагностика, поправка, надоградба, чистење од вируси, редовно одржување и друго на секаков вид на уреди.

Е-Продавница

Уште еден чекор напред кон опслужување на клиентите.

Контактирај не

Ние во Дигит нудиме исклучителна услуга, исто таква каква што и самите би сакале да искусиме.

Адреса

Сутјеска бр.48/4, Штип 2000 МК

Телефони

+389 32 388 355

+389 78 853 013

Е-маил

info@digit.mk

Вашата порака е испратена. Ви благодариме.
Вашата порака не е испратена.