ДИЈАГНОСТИКА И ПОПРАВКА

Сервисот го вршат сертифицирани сервисери, раководени според најновите светски стандарди. Сите сервисери се обврзани со Декларација за заштита на приватноста на податоците на клиентите. Големи попусти (до 50% ) и поволности за фирми и физички лица со потпишан договор за одржување.

Gestíon de Redes Socials

Инсталација и реинсталација

 • Инсталација на клиентски оперативни системи (Windows XP, Vista, 7, 8, 10)
 • Инсталација на серверски оперативни системи (Server 2003, Server 2008, Server 2012, Server 2016, Back Office, SQL Server)
 • Инсталација на Linux оперативни системи (Fedora, Ubuntu, Edubutu, CentOS...)
 • Интервенција директно кај корисникот

Системска дијагностика

 • Детекција на проблем кај бавен систем
 • Детекција на проблем кај систем што не се вклучува
 • Употреба на софтверски алатки и хардвер за брза и точна дијагноза
 • Детекција на проблем од 1- 2 часа

Останати услуги

 • Инсталација на анти вирусни решенија
 • Бекап на податоци
 • Инсталација на виртуелни машини (виртуелизација на системи)
 • Спасување на изгубени податоци
 • Надградба на компјутерски системи
 • Чистење на компјутерски системи од вирус, малвер и друг штетен софтвер
 • Сервис на лаптопи
 • Полнење на моно, колор и инкџет кертриџи
 • Решавање на софтверски проблеми преку далечина (Remote Support)
 • Инсталација на системи за видео надзор

HotSpot

Едноставно и сигурно понудете бесплатен интернет.
Ние сме вашиот обезбедувач за стабилни WLAN решенија на локации од сите големини.

Дознај повеќе

Сервиси

Ние работиме исклучително блиску со нашите клиенти за да ги разбереме нивните уникатни деловни потреби и барања за проекти. Ова ни овозможува да развиваме високо квалитетни решенија на време и со предвиден буџет.

Софтверски солуции

За сите мали, средни и големи претпријатија.

Веб Девелопмент и Дизајн

Ние сме "едно решение" за сите ваши веб базирани потреби

Мрежи и HotSpot

Висок квалитет на проточност, стабилност и безбедност на податоците.

Бизнис стратегија

Нашиот маркетинг микс и алокација на ресурси повеќе од двојно ги зголемува стапките на раст на приходите.

Дијагностика и поправка

Дијагностика, поправка, надоградба, чистење од вируси, редовно одржување и друго на секаков вид на уреди.

Е-Продавница

Уште еден чекор напред кон опслужување на клиентите.

Контактирај не

Ние во Дигит нудиме исклучителна услуга, исто таква каква што и самите би сакале да искусиме.

Адреса

Сутјеска бр.48/4, Штип 2000 МК

Телефони

+389 32 388 355

+389 78 853 013

Е-маил

info@digit.mk

Вашата порака е испратена. Ви благодариме.
Вашата порака не е испратена.