Софтверски решенија

Нашите софтверски решенија имаат голема намена, од работење со фискални каси, принтери, баркод читачи до сметководство и софтвери приспособени за сите мали, средни и големи претпријатија кои се занимаваат со локален или мегународен транспорт.

DIGITSOFT® POS

е софтвер наменет за сите оние кои сакаат да имаат детален увид за сè што се внесува и изнесува од нивната продавница, магацин, кафуле, ресторан итн. со можност за поврзување со фискален принтер или фискална каса.DIGITSOFT® SMETKO

е остварен сон на секој сметководител. Можност за водење на повеќе мали и големи претпријатија истовремено, едноставен и лесен за работа, со брз пристап до податоците, автоматски пресметки, печатење на картици итн.DIGITSOFT® TAF

е идеално софтверско решение, наменето и приспособено за сите мали, средни и големи претпријатија кои се занимаваат со локален или мегународен транспорт. Евиденција на тури, изготвување на патни налози, сервис на возен парк, влезно – излезни фактури, евиденција на вработени итн…
HotSpot

Едноставно и сигурно понудете бесплатен интернет.
Ние сме вашиот обезбедувач за стабилни WLAN решенија на локации од сите големини.

Дознај повеќе

Сервиси

Ние работиме исклучително блиску со нашите клиенти за да ги разбереме нивните уникатни деловни потреби и барања за проекти. Ова ни овозможува да развиваме високо квалитетни решенија на време и со предвиден буџет.

Софтверски солуции

За сите мали, средни и големи претпријатија.

Веб Девелопмент и Дизајн

Ние сме "едно решение" за сите ваши веб базирани потреби

Мрежи и HotSpot

Висок квалитет на проточност, стабилност и безбедност на податоците.

Бизнис стратегија

Нашиот маркетинг микс и алокација на ресурси повеќе од двојно ги зголемува стапките на раст на приходите.

Дијагностика и поправка

Дијагностика, поправка, надоградба, чистење од вируси, редовно одржување и друго на секаков вид на уреди.

Е-Продавница

Уште еден чекор напред кон опслужување на клиентите.

Контактирај не

Ние во Дигит нудиме исклучителна услуга, исто таква каква што и самите би сакале да искусиме.

Адреса

Сутјеска бр.48/4, Штип 2000 МК

Телефони

+389 32 388 355

+389 78 853 013

Е-маил

info@digit.mk

Вашата порака е испратена. Ви благодариме.
Вашата порака не е испратена.